Кулинарна демонстрация АтиДора

Сертифицирани нутриционисти и треньори, Диа и Мира от Атидора, всекидневно работят, за да насърчат хората да живеят здравословно и да се чувстват добре. В техния блог ще откриете полезни съвети, здравословни рецепти и тренировки, с които да подобрите своя начин на живот.

Диа и Мира, създават лайфстайл блога Атидора преди 4 години с идеята да бъде полезна платформа, която да представя добрия пример, позитивните хора и да селектира най-качествените брандове. Блогът много бързо става популярен и е носител на наградите ‚Блог на годината‘, ‚Най-добър моден блог‘ и е част от кампанията на Дарик радио ‚40 до 40‘, която отличава млади българи, които с дейността си променят държавата и обществото към по-добро.

Трудно е да обобщим Диа и Мира в едно изречение. Юристи по образование, те се специализират в областта на киното и модата, като помагат напълно безплатно на млади български дизайнери да защитят правата си. Превръщат и любовта си към модата във втора професия и са преподаватели към Академията за мода, стилисти и част от журито на престижните конкурси БГ Модна икона и Златна игла, както и единствените български блогъри част от Европейски моден съвет към ЕС.

На кулинарния фестивал във Варна ще ви представят лесни и здравословни рецепти.